Printdesign

Binnenste buiten

Bij een mooie tentoonstelling hoort natuurlijk ook een mooi boekje.
Niet zomaar een tentoonstelling.

Dat moeten mensen ervaren als ze rondlopen in de galerie.
En om ervoor te zorgen dat ze hun ervaring niet vergeten, hebben wij een heel mooi boekje ontworpen. Hierin vind je een interview met Martijn, en ook alle kunstwerken die tentoongesteld staan.

En het is niet zomaar een boekje geworden, eerder iets wat je thuis nog eens bekijkt en daarna bewaart. Door het dikke papier en de luxe, minimalistische uitstraling zal de kunst nog lang blijven hangen.
Op de website hebben we een interactieve Google Map gemaakt. Op deze manier kunnen mensen door dezelfde map scrollen als die wat op de flyer is te vinden, op deze manier kunnen ze heel eenvoudig een route samenstellen en kijken welke deelnemer in de buurt is.

Minimalistisch

Voor het uiterlijk van het boekje hebben we gekozen voor een luxe, minimalistische feel. Door een klassiek, serif-font te gebruiken voor titels en headlines, en een modern, sans-serif font voor de overige tekst oogt het geheel  rustig en professioneel.

witruimte

Door veel witruimte te gebruiken leggen we nog meer accent op dat luxe, minimalistische gevoel. Er is geen afleiding, en je oogt wordt onherroepelijk tot de inhoud getrokken.

Uniform, en toch uniek

door gebruik te maken van een vaste layout, met veel witruimte, straalt het ontwerp rust uit. Hierdoor lijdt niks af van de kunst die in het boekje staat.

klik voor het volgend project

Maastricht Art Map

Nieuwsgierig?

Laten we samen iets moois maken.

Neem contact met ons op